Valea Jiului fierbe! Se strâng semnături pentru greva generală

 • acum 3 ani
Începând de luni, angajaţii Complexului Eergetic Hunedoara vor putea să-şi exprime acordul cu privire la declanşarea grevei generale.
Reprezentanţii Sindicatului Muntele, principalul organism sindical la nivelul CEH, declarat reprezentativ de instanţa de judecată, au anunţat că vor fi prezenți in sălile de pontaj de la unităţile miniere, alături de angajaţii CEH. „Salariații vor putea sa-si exprime acordul, indiferent de apartenența sindicala, cei care mai cred in unitatea sindicala pot deveni membri ai organizației sindicale Muntele! Avem convingerea ca sunt deja prea multe exemple care arată jaful politicienilor, administratorilor si de ce nu, al unor lideri de sindicat, pe fondul unei politici energetice ANTINATIONALE! MINCIUNA, HOȚIA, NEMUNCA, CORUPȚIA, POLITICUL trebuie sa dispară din CEH!”, a precizat Petre Nica, liderul Sindicatului Muntele.
Reamintim că, vineri, după ce liderii de sindicat de la Muntele au prezentat, vineri, salariaților de la schimbul 2 sentința dată de Tribunalul Hunedoara în cazul insolvenței CEH și consecințele acesteia, minerii au refuzat intrarea în subteran.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • si noi suntem alaturi de voi

  Gina Lenuta Antal-Jechil 10 ianuarie 2016 14:34 Răspunde
 • Ar trebui sa iesim toata hunedoara in strada toti depindem de mineritul din valea jiului …

  Horvath Petru 10 ianuarie 2016 17:53 Răspunde
 • eu propun sa oprim activitatea indiferent ca suntem mineri ori ba! in semn de solidaritate o zi toata valea jiului sa nu produca nimic, sa nu treaca nimic prin valea jiului! Numai uniti tragem un semn de alarma! locul meu de munca este decent dar la fel ca restul oamenilor din valea jiului depind de locurile de munca ale minerilor.

  Adi Motau 10 ianuarie 2016 18:38 Răspunde
 • Cand Cozma lupta pentru drepturile minerilor stateau toti in crijme, merita soarta?

  Nicolae Nicu 10 ianuarie 2016 21:38 Răspunde
 • Bafta in demersul vostru va sustin!!!!!!

  Mari Cazacu Mariana 11 ianuarie 2016 00:20 Răspunde
 • Nicolae Nicu,COZMA nu a luptat pentru drepturile noastre ci pentru el.

  Spuma Petrica 12 ianuarie 2016 12:23 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului