Fraude cu foi de boală ale minerilor

 • acum 4 ani

Mai mulţi medici din Valea Jiului au fost amendaţi pentru că au eliberat foi de boală fictive minerilor de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului. O parte dintre angajaţii sistemului minier sunt bolnavi, însă alţii sunt bolnavi închipuiţi. Pentru a elimina orice suspiciune cei de la SNÎMVJ au cerut să fie verificate toate foile de boală.

În urma verificărilor au fost aplicate 15 constatate 15 contravenţii şi aplicate două amenzi a căror valoare este de 15.000 de lei.
Au fost controlaţi 33 de furnizori de servicii medicale, dintre care 25 de medici de familie, patru cabinete medicale private de specialitate şi patru spitale.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • si fraudele de sute de milioane unde sunt?

  Alex Moldovan 18 ianuarie 2016 14:21 Răspunde
 • cind conducerea;;’ ia medical ce inseamna’;[batae de joc]’

  Claudiu Dragoescu 18 ianuarie 2016 15:44 Răspunde
 • Ia uite unde erau fraudele ,,,aia cu miliardele sunt ok ,se leaga de minerii care au luat foi de boala ,,,sa-mi arate mie un miner sanatos ?

  Maria Ioana 18 ianuarie 2016 23:19 Răspunde
 • Tot pe miner se trage , nu are cum sa se inbolnaveasca ??? Nesimtitilor , conditiile in care se lucreaza nu le vedeti MAGARILOR . Lucrati voi in conditile alea sa vedem cate luni rezistati fara medical , rusine sa va fie !!!!!!!!!

  Miner 20 ianuarie 2016 01:52 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului