Liderii minerilor pichetează sediul CEH

 • acum 4 ani

Aceştia au anunţat că se vor instala la sediul CEH, fiind nemulţumiţi atât de măsurile actualului director general cât şi de administratorul special desemnat de instanţa de judecată în urma declarării insolvenţei.

Potrivit liderului de la EM Lonea, Vasile Păduraru, liderii se întâlnesc la sediul CEH şi vor să atragă atenţia asupra unor „măsuri abuzive luate împotriva angajaţilor CEH”, fără ca sindicatele să fie consultaţi. Totodată, la unităţile miniere mai mulţi angajaţi TESA au întrerupt activitatea în semn de protest.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Sai luati pe liderii de sindicat de gulere acum ca ei sunt vinovati de situatia in care va aflati acum, ei au stiut ce se intampla acolo de anii buni si le-a mai marit si salariile……Vezi cati au fost inainte Directori Generali ca Stancu abia a venit……….Luatil pe NICA cu toti postacii si lingai lui ca ei au tolerat minciuna si ilegalitatile facute cu acordul si stiinta lor s-au intamplat , daca erai si un simplu lipitor de afise a vrriunui partid primeai functie bine platita, politicienii si liderii de sindicat sunt directi vinovati pentru situatia asta……..

  Robert Popescu 4 februarie 2016 12:47 Răspunde
  • Clar ,liderii de sindicat sunt cota parte din vina ! Din cauza unora ca ei Valea Jiului o sa ramana o localitate a pensionarilor !O sa-i bata Dumnezeu ,la El nu merge cu mita !

   Maria Ioana 4 februarie 2016 12:56 Răspunde
  • Pai ce credeati ca va apara dvs. drepturile de pe facebooc??????doar pe facebooc este tere-n gura pentru asta si-a luat banii……Sindicatul si Compania sunt mana-n mana cu politicul si v-v tras-o cum au vrut ei, iar acum ei isi iau banii……imediat se leaga-n lanturii si mai latra acolo unpic sa vada prostul ca ei muncesc…..

   Robert Popescu 4 februarie 2016 13:13 Răspunde
 • Pai ce credeati ca va apara dvs. drepturile de pe facebooc??????doar pe facebooc este tere-n gura pentru asta si-a luat banii……Sindicatul si Compania sunt mana-n mana cu politicul si v-au tras-o cum au vrut ei, iar acum ei isi iau banii……imediat se leaga-n lanturii si mai latra acolo umpic sa vada prostul ca ei muncesc…..

  Robert Popescu 4 februarie 2016 14:55 Răspunde
 • Dati vina pe lideri aiurea ,vinovata e clasa politica care a numit conducerea pe criterii politice la nivelul CEH-ULUI si de ce dracu nu va uitati ca de 26 de ani se fura in toata tara si se inchid fabrici si uzine peste tot,trebuia sa ne vina randul si noua!!!

  Mihai 4 februarie 2016 15:25 Răspunde
 • Mai taceti din gura,totii sunte-ti de vina ptr inchiderea minelor,ce tot aruncati in liderii de sindicate.

  Panada Andrei 4 februarie 2016 16:46 Răspunde
 • Principalii vinovați sunt cei din politic(Resmerita,Bobar,Ile ,Coltescu)care au numit niște non valori la conducerea C.E.H.,respectiv a minelor (Dragoi,Balea,Petrecu, Gheorghe,Giubalca,Chiuzan,Rosmenteniuc,Chirosca etc )și care au adus C.E.H.in situația actuala
  Același politic a promis în 2014 un program investițional nemaiîntâlnit de pe vremea lui Ceausescu rezultatul fiind nul.Acelasi politic care a plecat cu surle și trâmbițe în China ca sa aducă tehnologie și investitori la revenire s-au întors cu minciuni.Managemwntul greșit a culminat cu înființarea serv de investiții care efectiv nu se impunea deoarece în aceasta perioada nu s-au derulat programe investitionale. Acestea sunt doar niște maruntisuri fata de cele întâmplate cu adevărat. DNA ar avea de lucru mult timp și ar cădea multe capete.

  viorel 4 februarie 2016 21:48 Răspunde
 • De ce nu pleaca consilierii directorului general reduceti-le salariile la toti si sa predea masinile au si ei masini personale ca si noi venim cu masinile personale si nu ne deconteaza nimeni benzina..

  oly 4 februarie 2016 22:21 Răspunde
 • Desi sunt pentru salvarea Complexului Energetic Hunedoara nu voi participa pentru ca nu vreau sa fiu la mai putin de 1 km de liderii corupti ai minerilor si energeticienilor care au fost complici la jefuirea, capusarea si distrugerea mineritului din Valea Jiului si, implicit, a CEH.
  Pe de alta parte, eu am avertizat ca asta se va intampla si, cand ma razboiam (pe cheltuiala proprie) cu guvernul Basescu+PDL pentru a se modifica HG 1023/2011 in asa fel incat sa nu se mai inchida nici o alta mina in Valea Jiului, in afara celor cuprinse in protocolul cu UE (protocol semnat si de multi din actualii lideri ai minerilor), eram injurat, facut in tot felul si acuzat ca las minerii fara paine si ca sabotez infiintarea CEH… Langa astfel de oameni nu vreau sa fiu.
  P.S. Miercuri, 8 februarie 2012, ii anuntam pe mineri, pe blogul meu, ca Nica semnase un protocol privind inchiderea tuturor minelor din Valea Jiului… Acest fapt ar fi trebuit sa-i faca pe mineri sa-i ceara demisia impreuna cu demisia celorlalti lideri… Suntem in 2016 si aceiasi lideri sunt in aceleasi posturi. Concluzia este ca : MINERII ISI MERITA SOARTA.

  Valter COJMAN 6 februarie 2016 08:01 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului