Mâine, întâlnire în curtea CEH

 • acum 5 ani

Minerii vor organiza un miting mâine. Vasile Păduraru, liderul de sindicat de la Mina Lonea cheamă oamenii la Complexul Energetic Hunedoara. Valea Jiului are nevoie de minerit şi de locuri de muncă, tocmai de aceea, acesta face apel la toţi cetăţenii Văii Jiului să i se alăture acţiunii.

Pentru a demonstra conducerii Complexului Energetic Hunedoara, că acțiunile colegilor noștrii de zilele trecute nu reprezintă un fleac, haideți mâine, chiar dacă într-o zi de duminică, să ne strângem în curtea complexului, și timp de două ore să arătăm că vrem să muncim, nu să cerșim! Eu voi fi acolo începând cu ora 15:00, pentru că îmi pasă de mineritul din Valea Jiului. DACĂ ȘI ÎȚI PASĂ DE TINE, HAI ALĂTURI DE MINE!”, scrie Vasile Păduraru pe Facebook.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Nu numai minerii au interesul asta! Ci toti locuitorii Vaii Jiului…. daca nu vor ca sa devenim o Vale a Plingerii !!! Pentru viitor vrem strategii… proiecte cu noi locuri de munca … si investitori adevarati!!! Traiasca Valea Jiului!!!

  Vici Vici 6 februarie 2016 20:55 Răspunde
  • Va fi Valea Moarta nu Valea Plingerii

   Bebe Albu 6 februarie 2016 21:57 Răspunde
  • OMUL SFINTESTE LOCUL!!!!

   Vici Vici 6 februarie 2016 21:59 Răspunde
 • http://valter-cojman.blogspot.ro/2016/02/mineritul-din-valea-jiului-va-ramane.html …………..Nica, Paval, Paduraru,Darius și toți cei care sunt în acest sindicat și ei îndeplinesc condițiile de pensionare anticipată să plece s-au poate le plătiți voi membrii de sindicat salariile la acest sindicat Minune, care va adus in situația asta cu politicul, care si-au pus lipitorii de afișe pe funcții bine plătite și acum țin de scaune …….Apărați dreptul la muncă,dacă nu puteți, atunci sunteți liberi și voi.

  Robert Popescu 6 februarie 2016 20:55 Răspunde
  • Ce usor e sa stai pe mal si sa dai cu bolovani fiecare face cat poate te felicit

   Vasile Paduraru 6 februarie 2016 21:11 Răspunde
  • Mare dreptate aveți , în ultimi ani cei din sindicate nau făcut altceva decât să se preocupe de bunăstarea lor , să le fie rușine .

   Florica Dinga 6 februarie 2016 21:18 Răspunde
  • Auzi domnule Vasile Paduraru, aici ai dreptate, mai bine stau pe mal decât să mai înec și pe alții !!!!exemplu vostru, credeți că dacă vă dați în spectacol legandu-va cu lanțuri în fața companie este suficient pentru salariul pe care îl luați? Dumneavoastră aplicați Bâta dar nu nimeriți Balta !!!!

   Robert Popescu 6 februarie 2016 21:24 Răspunde
  • Eu am incercat tot timpul sa fac ceva si daca tot vrei sa sti salariul meu sa sti ca lam aratat minerilor nu lam tinut ascuns si nu este mai mare ca uni miner de front daca vrei ne putem vedea si iti arat o fisa de a mea si sa mai sti ceva ca am lucrat 23 de ani numai la brigada si de aia minerii mau rugat sa mai stau sa fiu alaturi de ei ca sau saturat de lideri care duceau cu zaharelu

   Vasile Paduraru 6 februarie 2016 21:34 Răspunde
  • Se vede rezultatele domnule Vasile Paduraru, astea vorbesc, vă lăudați cu negociatul dar degeaba că tot pentru șefi ați negociat nici decum pentru amărâți ăia de minerii …iar referitor la salariul dvs. ați luat prea mult că doar știți cum se câștigă banii !!!!muncind că doar ați facuto 23 de ani, iar acum ați devenit liderul care aduce ,,mierea” !

   Robert Popescu 6 februarie 2016 21:51 Răspunde
  • Când vii se spune realitatea, vă este greu să recunoașteți, nu voi ati fost cei care ati bagat sporul de conducere in tarifar încât le-ati marit șefilor salariul % la , %despre ce răutate vorbim domnule lider de sindicat, este o realitate, și să știți că am un verișor la mina Vulcan care m-a rugat să mă implic puțin pentru că el a fost vizat de voi și MAFIA care exista acolo.

   Robert Popescu 6 februarie 2016 22:13 Răspunde
  • Auzi bai sugaciule dupa ce ca iti ascunzi indentitatea vrei tu sa pari in fata vai jiului ca de fapt ce cinstit si ce harnic ai fost tu bai hotule mancamiai pula de frer tu ala care frecai menta pe afara si erai platit cu % % insupteran nesimtitul dracului tu vb bai caricatura dracului tota viata ta ai trs pe mineri in pipt si sugeai pula la sefi bai cretinule ia scote bai limba sa vezi cat par ai pe ia cat ai lins pe sefi in cur de ce iti ascunzi indentitatea bai cretinule ca ti rusine de cei care iai tras in pipt

   Vasile Paduraru 6 februarie 2016 22:44 Răspunde
  • Bai inteligentule tu manaci pensia de pe spatele minerilo nesimtitule tiai ascuns indentitate sune fraere cum te numesti daca esti asa cinstit esti Valter Cojman ala care erai platit subteran si sugeai pula la sefi pe tine si pe multi altii ca tine tinea Minerii in spate si vb de barbatie bai hotule

   Vasile Paduraru 6 februarie 2016 22:57 Răspunde
  • O să te liniștești doar atunci când o să mă vezi fata-n fata și cu dovezi domnule lider de sindicat, că eu ce știu vreau să știe și cei care vă plătesc cotizațiile, a avut dreptate varumio că sunteți periculoși, dar v-ati pus cu cine nu trebuia …..

   Robert Popescu 6 februarie 2016 23:16 Răspunde
  • Cojmane fi barbat si recunosteti numele nu te da la amenitari ca nu tine

   Vasile Paduraru 6 februarie 2016 23:19 Răspunde
 • Toata Valea Jiului trebuie sa iasa din case, altfel suntem morti cu totii

  Stefan Alina 6 februarie 2016 21:13 Răspunde
 • Dupa cum s-au facut jocurile, mineritul va fi o amintire, niste poze ramase in albumele familiilor , copiii vor auzi ca a fost cindva si aceasta ramura a industriei…………si asta pentru ca o mina de nesimtiti cu salarii uriase au ingropat Valea fara sa se gindeasca la oameni si familiile lor………….afara cu cei ce indeplinesc conditiile de pensionare intre cei din CEH, nu oamenii trimisi in somaj tehnic

  Floricica Lungu 6 februarie 2016 21:21 Răspunde
  • Dumneavoastră credeți că țineți dvs. mineritul, de forța de muncă ați auzit ? Având lipsă de personal muncitor calificat dacă mai pleacă și cei care îndeplinesc condițiile de pensionare anticipată, de cei de la lopată, dvs. pentru cine credeți că veți mai lucra ? De sefi cei din companie și de la unitățile voastre va puteți lipsi că sunt și alții tineri care poate să le facă treaba !!!

   Robert Popescu 6 februarie 2016 21:39 Răspunde
  • Alo! Robert Popescu, nu lucrez in minerit, dar nu pot sa privesc la mizeriile ce se fac la nivelul CEH si ma refeream la pensionabilii din conducere nu la muncitori. Atentie ce se scrie intr-un text si apoi comentati…..sau cumva faceti parte din cei vizati mai sus????????

   Floricica Lungu 6 februarie 2016 21:43 Răspunde
  • Atunci informativă, ca și mine, și puteți comenta .

   Robert Popescu 6 februarie 2016 21:53 Răspunde
  • Robert Popescu Ce nu a scris bn ,,,cred ca trebuie sa va luati dvs ochelari pt ca nu vedeti ce a scris ! Informatia e’ una ,iar miopia e’ alta !

   Maria Ioana 6 februarie 2016 22:21 Răspunde
 • Lasatil pe Paduraru sa se lege de gat ca merita cai un puturos si la mina cum era si in armata cand lucra ca angajat manca la popota numai fripturi si soldati saraci mancau orez si ceai pana le sareau capacele,scapati de asemenea lichele,la munca nu la cersit mila, bagatil la brigada sa vada cum se castiga painea ….

  Nicolae Nicu 6 februarie 2016 22:49 Răspunde
 • Nicule tu in spatele cui te adcunzi ba ca tare iti place sa minti

  Vasile Paduraru 6 februarie 2016 23:50 Răspunde
 • Și fără sefi noi știm ce avem de făcut. Cînd ma-m angajat un maistru avea în pontaj 100 și ceva de oameni,acum un ing.sau maistru pontează 4-5 oameni toți puși de partide și pile. Trebuie luat si Radmetita ca doar el ia pus pe toți directorii generali. Dacă nu punem mima pe bite nu mai scăpam de ăștia,cu negociați nu merge cu ăștia,atit au negociat pina si-au făcut salarii de sutebde milioane de lei și pe noi ne-au adus unde sistem acum. Sa-i mai votăm pe distinșii noștri parlamentari și în noiembrie,dacă vom mai fi pe aici,asta tot datorită lor.

  Mihai 7 februarie 2016 11:09 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares