Minerii cer să vină DNA

 • acum 4 ani

Ortacii vor ca procurorii DNA să-i bage la închisoare pe patronii care au căpuşat Complexul Energetic Hunedoara, dar şi pe directorii companiei energetice hunedorene care au fost implicaţi în devalizarea ei.

Apelul public făcut de ortaci pe Facebook a strâns o mulţime de vizualizări, iar unii dintre mineri spun că iniţiativa este foarte bună şi poate că la presiunea publică se va începe o anchetă serioasă la cea mai mare companie din judeţul Hunedoara. Apelul „rostogolit” în spaţiul virtual cere verificarea de către DNA, în regim de urgenţă, a modului în care Complexul Energetic Hunedoara a fost îndatorat. Totodată, în apelul public se cere verificarea contractelor CEH-ului cu unele firme căpuşă, firme care au condus la falimentarea companiei. Mulţi dintre mineri ar mai vrea ca procurorii să verifice şi corectitudinea prin care foştii directori ai CEH au încasat salarii consistente, dar şi tragerea la răspundere a persoanelor şi instituţiilor implicate în distrugerea companiei energetice.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • cam tirziu

  Barbu Tudor 7 februarie 2016 16:50 Răspunde
 • pana acu’ au tacut chiar daca stiau ce se intampla … acu vreti DNA ,?

  Sorina Mioara 7 februarie 2016 16:53 Răspunde
 • DNA-ul se plimba pe la CEH de lunii bune de zile! Am zis ,,se plimba”

  Marin Mitroi 7 februarie 2016 17:10 Răspunde
 • Mie scârba sa mai las un com

  Malea Lucian 7 februarie 2016 17:21 Răspunde
 • Da cum saracie DNA-ul (o institutie apolitica,nu?) nu sau sesizat din oficiu sa vina la CEH Petrosani?Poate nu stiu ce inseamna CEH,pai inseamna asa,Complexul Energeti Hunedoara care a fost condus de „membrii marcanti PSD” de Hunedoara.Sa mai deslusit un pic misterul,nu?Atunci mai spunem ca,cei 3 directori inainte de intrare in Insolventa au fost(Andronache/ Niculescu unsi de Presedintele PSD Hunedoara,il cheama Nistor) si celalalt a fost Dragoi,uns de Deputatul de Valea Jiului Rezmerita(baiatul d-lui primar din Lupeni) cel care are „probleme ” cu justitia.Acum domnilor de la DNA ve-ti putea sa va sesizati din oficiu?Asteptam dar sa nu vina pastele,ca atunci CEH va fi istorie adica „oale si ulcele”

  Vezure Dorin 7 februarie 2016 18:41 Răspunde
  • NU la paste ci , dupa ….” alegeri ” . Bine NO ! STIU ca NU sint alegeri , ca sint doar aranjarea de voturi , pt. cine da mai mult , pomanagiilor ….

   Elena Dogaru 7 februarie 2016 19:39 Răspunde
 • A mai fost . A fost si corpul de control al premierului , ca sa ii ” motiveze ” pe sefii CEH-ului ,sa ii determine pe mineri sa il voteze pe el …..presedinte . Au mai fost unii si altii …. AU COABITAT BINE .

  Elena Dogaru 7 februarie 2016 19:41 Răspunde
  • TREBUIA SA-L CHEME PE dragnea ….

   Elena Dogaru 7 februarie 2016 19:42 Răspunde
 • DNA-ul facut pelerinaj prin Vale zici ca vin la pupat moste .

  Mateescu Simona 8 februarie 2016 09:28 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului