Dramele angajaţilor CEH

 • acum 5 ani

Minerii, consideraţi acei oameni duri care nu au suflet. Nu este deloc aşa. La o simplă discuţie cu ei, ortacii ne arată suferinţele lor. Deşi sunt precum nişte stânci care par de neclintit, odată ajuns cuţitul la os ei îşi strigă disperarea.

“Eu sunt tatăl a doi copii, unul este cu handicap. Ce fac dacă mă trimiteţi acasă, doar eu muncesc. Cum mai pot asigura tratamentul copilului şi cum aş mai putea să îmi întreţin familia? Cine îmi plăteşte mie transportul la clinici pentru tratament, cine îmi plăteşte facturile?”, spune un miner.

O altă femeie, cu lacrimi în ochi, spunea că este văduvă. Mina i-a răpit soţul şi de atunci aceasta creşte singură cei doi copii.

“Am rămas văduvă la 30 de ani cu doi copii. Soţul mi-a murit în mină, iar acum ne aruncaţi şi pe noi afară din sistem”, striga femeia.

Mulţi dintre salariaţii CEH au rate de plătit, iar aceştia susţin că nu vor mai putea face datoriilor.

“Avem rate de plătit. În fiecare lună ne vin plicurile acasă. Ce să le spunem celor de la bancă, să îi trimitem la dumneavoastră, că şi aşa câştigaţi sute de milioane pe lună”, strigă un alt ortac.

 

 

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Credeți că pe ei îi interesează problemele minerilor? Nu ați văzut că ei tăiau din drepturi fără ca ei să sufere !!!!! Acum că s-a sesizat ministru, spunând că el nu este deacord cu așa ceva si că trebuie să înceapă cu ei …astia sunt mana-n mâna cu mafia sindicatului, care dacă nu sunt înstare să apere dreptul la muncă atunci sunt liberi să plece și ei care îndeplinesc condițiile de pensionare anticipată gen Paduraru, Nica, Paval etc………

  Robert Popescu 8 februarie 2016 12:13 Răspunde
 • bravo oameni buni nu va lasati

  Cristina Szederjesi 8 februarie 2016 13:04 Răspunde
 • Sa se faca serios controale la toate minele din Vale sa vedeti in ce conditii mizere lucra minerii si ce salarii au ei si ce salarii au sefii

  Emilia Andries 8 februarie 2016 13:19 Răspunde
 • Pe guvernanți nu ai intereseaza nimic bine ca au ei si o duc bine sa iasă an strada toata lumea si tineretu ca murim de foame si nu avem case !

  Luminita Lumi 8 februarie 2016 14:29 Răspunde
 • vedeti tocmai pentru asta ,toata valea ar trebui sa le fim alaturi si sa iesim cu mic cu mare sai sustinem ca altfel valea an cativa ani va fi o ruina ,nu ca nu ar fi ,dar avand minerit valea jiului are cat de cat viitor

  Fodor Vilmus 8 februarie 2016 14:34 Răspunde
 • si dami bip cand vrei si te sun

  Fodor Vilmus 8 februarie 2016 14:35 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares