Anveloparea termică continuă şi anul acesta, la Petroşani

  • acum 4 ani

Municipalitatea de la Petroşani pregăteşte noile proiecte cu finanţare europeană. Acestea îi vizează, în primul rând pe cetăţeni, pentru care se doreşte creşterea gradului de confort. Astfel, unul dintre proiecte este cel care prevede anveloparea termică a clădirilor. 50 de asociaţii de proprietari funcţionează pe raza municipiului Petroşani, iar acestea au posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru izolarea termică a clădirilor.

“În decursul anului 2015 s-a înfiinţat o singură asociaţie de proprietari. S-au ţinut 4 şedinţe publice referitor la accesarea programului POR 2014-2020- componenta de reabilitare termică la care au fost invitate 50 de asociaţii de proprietari, și de asemenea au fost informați la cererea cetățenilor, un număr de 5 asociații de proprietari în vederea accesării în anul 2016 a programului POR 2014-2020 componenta de reabilitare termică. Au fost consiliaţi, în medie, 3-4 cetăţeni, pe zi, referitor la diverse probleme ţinând de activitatea asociaţiilor de proprietari”, susţin reprezentanţii municipalităţii de la Petroşani.

In decursul anului 2015 s-au finalizat lucrările de reabilitare termică la blocurile de locuințe din municipiul Petroşani nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16 situate pe strada Păcii şi la bl. 92 din strada 1 Decembrie 1918. La blocurile nr. 12, 18 și 20 din strada Păcii a căror contracte se află în derulare, vor fi executate lucrări și în decursul anului 2016.

Monika BACIU

Sursa:: Press-media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului