Cristian Resmeriţă: “Nu poţi să conduci o companie care pierde un milion de lei zilnic şi să ai salar de 10.000 de euro pe card”

 • acum 4 ani

Deputatul PSD Cristian Resmeriţă laudă iniţiativa ministrului Energiei, Victor Grigorescu, prin care acesta solicită reducerea salariilor directorilor Complexului Energetic Hunedoara la 5000 de lei. şi reprezentanţii Casei de Insolvenţă GMC Craiova au precizat că s-a recomandat ca salariile directorilor şi ale inginerilor şefi să fie reduse la 5000 de lei/lună pentru a reduce cheltuielile cu munca vie.

“In momentul de fata ministrul energiei a dat, cel putin din punctul meu de vedere, o prima veste buna dar care nu salveaza neaparat CEH. In momentul de fata domnul ministru vine cu o declaratie care se va pune in aplicare conform careia toate salarile celor din conducerea Complexului Energetic Hunedoara se reduc la 5000 de lei. De un an de zile eu insist pe acest lucru si am spus intotdeauna ca minerii care lucreaza la front si sefii de schimb, de sector si maistrii cei ce muncesc, sa primeasca acesti bani pentru ca merită, insa am spus ca este total inoportun ca sefii unor companii si indiferent cei care au condus CEH au avut venituri foarte mari pe care eu le-am atacat de fiecare data. Nu poti sa conduci o companie care pierde un milion de lei zilnic si sa ai salar de 10.000 de euro pe card in fiecare luna”, a declarat deputatul PSD Cristian Resmeriţă în cadrul unei conferinţe de presă.

Deputatul este de părere că totodată ar trebui redimensionată organigrama din cadrul CEH, însă la vârf şi nu în rândul muncitorilor.

“Nu poti sa ai 100 de ingineri sefi prin aceste sedii, sa anunti oamenii intr-o zi de joi ca de luni vor fi in asteptare fara ca oamenii sa fie anuntati. Trebuie ca administratia, sindicatele, casa de insolventa sa discute cu totii, sa aiba curaj dar traim intr-o tara de lasi in care nimeni nu are curaj sa spuna nimic si prefera sa mai treaca o luna de zile si sa incaseze sutele de milioane”, a mai subliniat Resmeriţă

Comentarii

 • Dl. Cristian Rasmerita sa se uite putin si in curtea celor de la Societatea de Inchideri. Acolo sunt tot salarii nesimtite.

  just me 11 februarie 2016 18:35 Răspunde
 • Pe DRAGOI l-ai intrebat treaba asta?

  Marin Mitroi 11 februarie 2016 20:13 Răspunde
 • Pana a cotizat la partid a fost bun?asta e acum aruncati-l la gunoi dar cu Razmerita cu tot

  Fagas Iosif 11 februarie 2016 21:08 Răspunde
 • Stați liniștit domnule Marin Mitroi, că la Dragoi avea contul deschis tot timpul ………Acum se afișează că doar mai vrea un mandat ca deputat …….

  Robert Popescu 12 februarie 2016 18:50 Răspunde
 • Cum rămâne cu „indemnizațiile speciale”parlamentare,practic niște pensii în toată puterea cuvântului,cu politizările AGA,CA și managementului capitalului statului,cu nepotismul…?!

  Eugen Parlea 12 februarie 2016 22:35 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares