Protestatarii de la Livezeni, cercetaţi disciplinar

 • acum 4 ani

Cercetare disciplinară pentru minerii de la Livezeni care, în data de 5 februarie, au întrerupt şutul şi au protestat în curtea Complexului Energetic Hunedoara. Au fost sancţionaţi şi li s-a imputat şi masa caldă.

Pentru că s-au răzvrătit, ortacii participanţi la protestul din curtea CEH au primit avertisment scris. De asemenea, li s-a imputat masa caldă servită în ziua respectivă. Directorul CEH, Viorel Stancu, a confirmat informaţia conform căreia că a fost declanşată o anchetă internă. Stancu a declarat că s-a constituit o comisie internă de cercetare disciplinară a celor care au participat la protest pentru întreruperea nelegală a lucrului. Cât priveşte faptul că li s-a imputat masa caldă, directorul CEH a explicat că acest lucru se întâmplă ori de câte ori cel care serveşte masa la cantina unităţii extractive nu intră ulterior în şut din diverse motive. De precizat că minerii care au protestat şi-au recuperat a doua zi şutul, însă în privinţa mesei calde nu s-a mai putut face nimic, dat fiind faptul că data de 5 februarie a fost ultima în care s-a servit hrană caldă.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Nimic nu mai e legal in tara asta, doar hotii si ticalosii au drepturi, restul, pusi la colt, ingenuncheati daca se poate. RUSINE

  Floricica Lungu 24 februarie 2016 21:54 Răspunde
 • Legal este ce fac ei,guvernanții, fura,mint,și au vândut tara asta….asta este „legal”Rusine sa va fie,ne-ați distrus Tara!

  Monica Lupu 24 februarie 2016 22:03 Răspunde
 • Hotii si talhari romaniei nu se afla an puscarii sant an politica acestia conduc mineritul politruci!!!!!

  Vasy Chivari 24 februarie 2016 22:28 Răspunde
 • Perfecta dreptate,ai doamna Monica Lupu!!!

  Mariana Rusu 24 februarie 2016 23:18 Răspunde
 • a facut si livezeniul odata gat si atunci au bube in cap

  Velcu Silviu 25 februarie 2016 21:51 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului