Căpuşele de la CEH pot fi îndepărtate. Nu se ştie când

 • acum 4 ani

Contractele păguboase pe care le are Complexul Energetic Hunedoara pot fi denunţate. Secretarul de stat în Ministerul Energiei, Corina Popescu, subliniază că renegocierea contractului colectiv de muncă sau denunţarea unor contracte păguboase sunt cuprinse în programul de măsuri imediate.

“Conform comunicării administratorului judiciar, în prezent se desfăşoară un program de măsuri imediate, convenit cu administratorul special şi discutat cu conducerea CEH şi cu sindicatul reprezentativ Muntele, care conţine următoarele acţiuni: reducere graduală a salariilor pentru personalul de conducere şi a consilierilor, restructurarea organigramelor atât la sediul central, cât şi la sucursale, renegocierea contractului colectiv de muncă, reducerea cheltuielilor cu transportul şi reglementarea deplasărilor/delegaţiilor inclusiv pentru personalul de conducere al CEH, analizarea şi după caz, denunţarea contractelor în derulare, care nu sunt benefice CEH, demararea procedurilor de recuperare a creanţelor” arată secretarul de stat în Ministerul Energiei, Corina Popescu.

Reprezentanţii ministerul de resort subliniază că personalul direct productiv nu este vizat de niciuna dintre măsurile de reducere a cheltuielilor.

“Măsurile prezentate nu vor afecta personalul direct productiv sau cel care deserveşte personalul direct productiv, astfel încât să nu se diminueze capacitatea de producţie a complexului”, mai arată secretarul de stat.

Comentarii

 • SA NU DUREZE MULT

  Maria Banciu 8 martie 2016 09:41 Răspunde
 • Orice s-ar face nu se poate evita intrarea in faliment. Se urmareste sa se puna mana pe acest complex de catre unele grupuri de interese, sprijinite din interiorul CEH de catre unii care sunt pe mana cu aceste grupuri.

  Stefan 8 martie 2016 11:20 Răspunde
 • Da o sa le dea cu Raid sau Kiltox…

  Dorin Burcin 8 martie 2016 12:07 Răspunde
 • O sa le dea cu CLIN.

  Costel Stir 8 martie 2016 14:20 Răspunde
 • Ar fi bine mai repede să se finalizeze.

  Hoza Viorica 8 martie 2016 16:10 Răspunde
 • Amuzant! Vor disparea capusele de la ceh cand se va declara falimentul…

  Marin Mitroi 8 martie 2016 19:32 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares