Minerii şi energeticienii au pierdut din drepturi

  • acum 4 ani
De când judecătorul sindic a admis deschiderea procedurii de insolvenţă în cazul Complexului Energetic Hunedoara, minerii şi energeticienii au pierdut o serie de drepturi prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă.
CCM-ul nu a fost denunţat, aşa cum se vorbeşte, însă unele drepturi efectiv nu au mai fost acordate. „Este vorba despre tichetele de masă şi tichetele cadou şi masa caldă, care erau drepturi zilnic, şi prima pentru sărbătorirea Zilei de 8 Martie nu a mai fost acordată”, a declarat Petre Nica, Preşedintele Sindicatului „Muntele”. Economia pe care o realizează CEH prin neacordarea acestor facilităţi se cifrează la aproximativ 1,7 milioane de lei pe lună, potrivit calculelor făcute de sindicate. În eprioada următoare sunt informaţii că se va renunţa şi la alte bonificaţii de care angajaţii CEH beneficiază la ora actuală, în vederea realizării de economii, însă deocamdată nu se ştie care vor fi acestea.

Comentarii

  • Sediul CEH SA trebuie desfintat, pensionarii la pensie nu sa mimeze munca pe bani multi,acei sefuti care nu fac nimic si care stau pe bani multi in niste posturi caldute in care nu produc nimic. Scapati de acesti praduitori si veti vedea adevarata ECONOMIE

    Adevarul 15 martie 2016 19:37 Răspunde
  • Uau !!! Ce noutate !!! Oare toti sunt loviti de amnezie !!!

    Cristian Ciumas 16 martie 2016 11:46 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului