Oficialii Comisiei Europene vin la Bucureşti pentru CEH

  • acum 3 ani

Reprezentanţii Comisiei Europene vin la Bucureşti pentru a discuta pe tema Complexului Energetic Hunedoara. Reprezentanţii Ministerului Energiei încearcă să transforme ajutorul acordat, anul trecut, Complexului Energetic Hunedoara în ajutor de restructurare. Pentru acest lucru e nevoie de avizul Comisiei Europene, astfel că la sfârşitul lunii o delegaţie europeană va veni la Bucureşti pentru a discuta acest aspect.

“În vederea susţinerii planului de restructurare, au avut loc două întâlniri cu reprezentanţii DG Competition, la una cu participarea preşedintelui Consiliului Concurenţei şi secretarului de stat din ministerului Energiei, dl. Cristian Buşu, iar la cea de-a doua cu participarea dlui. Vice-prim ministru Costin Borc şi a preşedintelui Consiliului Concurenţei, în urma cărora a reieşit faptul că planul de reorganizare nu respectă întru-totul prescripţiile din “orientările rpivind ajutoarele de stat pentru salvarea şi restructurarea întreprinderilor nefinanciare aflate în dificultate (…) formulându-se totodată şi o serie de observaţii tehnice şi financiare” conform informării transmise de Consiliul Concurenţei, în data de 22.03.2016 o delegaţie a DG Competition urmează să se deplaseze la Bucureşti pentru a discuta cu autorităţile române cazurile sensibile printre care şi CEH”, susţine ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

Monika BACIU

Sursa:: Press-media

Comentarii

  • Pensionabilii de la CEH ar trebui sa tina sedintele vis-a-vis de sediul CEH Petrosani in parcul special amenajat pentru pensionari, si nicidecum sa isi bata joc de angajatii care nu indeplinesc conditiile de pensionare.In Romania este exact invers.Acesti pensionabili ingroapa CEH cu zambetul pe buze si buzunarele pline din banii nemeritati, fara frica catuselor

    Nepensionabil 15 martie 2016 19:30 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului