Petroșani. A răsturnat mașina și și-a abandonat fiica încarcerată fugind de la locul accidentului

 • acum 4 ani

Un bărbat și-a abandonat fiica încarcerată într-o mașină de teren și a fugit de la locul accidentului, după ce s-a răsturnat cu mașina de teren pe o stradă din cartierul Aeroport al municipiului Petroșani.

Un tată, speriat după ce a provocat un accident de circulație, și-a lăsat fiica încarcerată în mașină și a plecat de la locul accidentului. Evenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă seara în cartierul Aeroport din Petroșani, polițiștii ajunși la locul accidentului găsind în autoturismul de teren răsturnat pe carosabil doar o tânără de aproximativ 20 de ani, încarcerată.

Fata, însărcinată, a fost scoasă din mașina răsturnată pe plafon de echipajul de descarcerare și transportată la spital pentru investigații medicale.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că șoferul care a condus mașina nu este altcineva decât tatăl tinerei abandonată în mașină. Mai mult, polițiștii au constatat că bărbatul vinovat de producerea accidentului nici nu deținea permis de conducere.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că s-a speriat și de aceea a părăsit locul faptei. Tânăra nu a rămas internată în spital.

Acum, bărbatul este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis, vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

Sursa:: GazetadeDimineata

Comentarii

 • Nemernicia,nu are limite !

  Beta Stefan 26 martie 2016 18:28 Răspunde
 • A fost socat probabil,nu a mai inteles nimic in acel moment.

  Oana Cristina Popa 26 martie 2016 18:32 Răspunde
 • Imbecil:-) 🙂

  Seres Felicia 26 martie 2016 18:52 Răspunde
 • Sunteți cam prost informați,accidentul a fost vineri seara

  Adrian Lungu 26 martie 2016 20:06 Răspunde
 • Imbecil? Puțin spus,,,,,,,mai ales dacă nu deține permis,,,,,idiot

  Elena Hada 26 martie 2016 21:53 Răspunde
 • Cit soc ai avea copilu nu poti sa til lasi

  Manolea Gheorghe 27 martie 2016 00:43 Răspunde
 • numai criticati daca habar nu aveti, in urma unui accident in cele mai multe cazuri numai sti nici cum te cheama din cauza socului

  ZMK 15 octombrie 2017 17:25 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares