C.E.H – Vor părăsi sistemul cei care îndeplinesc condiţiile de pensionare

 • acum 4 ani

Administratorul judiciar al Complexului Energetic Hunedoara susţine că în această perioadă se lucrează la reaşezarea organigramei societăţii. Primii care vor părăsi sistemul sunt cei care îndeplinesc condiţiile de pensionare.

“Există nişte liste cu persoanele care vor pleca din sistem prin pensionare, iar în faza a II-a lucrăm la depopularea organigramelor prin concedieri colective”, a declarat Constantin Tudor, reprezentantul Casei de Insolvenţă GMC Craiova.

Contractul colectiv de muncă denunţat de administratorul judiciar prevedea acordarea unor sume de bani celor care plecau din sistem cu pensie.

“Tocmai de aceea a fost denunţat contractul colectiv de muncă pentru a nu supune Complexul Energetic Hunedoara la eforturi financiare suplimentare. Plăţi compensatorii vor primi doar cei care vor pleca prin disponibilizare, a mai spus Constantin Tudor.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Dle Constantin Tudor…la 45 ani cu minim 20 grupa a 1 a…la cerere! Da la cerere. Iar varsta standard este de 65…in acest caz cum faceti diferenta intre cei ce indeplinesc conditiile de pensionare ?!…plecarea din sistem trebuie sa fie aceiasi indiferent de faptul ca am indeplinit sau voi indeplini conditiile de pensionare LA CERERE DL CONSTANTIN TUDOR…

  Marin Mitroi 7 aprilie 2016 14:55 Răspunde
 • Dle Constantin Tudor…la 45 ani sunt oameni care au familii de intretinut cu un amarat de salariu, dar tot e mai mult decat pensia ,cum crede-ti ca poate trai o fam de cinci guri cu o pensie ,,copii la scoala si un parinte deja paradit de munca ?? cine-l mai angajeaza pe acel om ?..Pulea Spataru !!

  Bob Mircee 7 aprilie 2016 16:00 Răspunde
 • Sa nu uit nea Ctin…statul roman imi ofera posibilitatea de a iesi la pensie dupa 45 si 20 de ani varsta si vechime in subteran…dar ma obliga sa ies la pensie la …65.! Cum ma poti dneata cataloga drept pensionabil si sa plec din sistem cu mana goala?

  Marin Mitroi 7 aprilie 2016 18:26 Răspunde
  • Cei care au plecat de la Mintia si Paroseni cu plati compensatorii de sute de milioane inainte de infintarea actualei entitati (adica C.E.H.s.a.) si au fost reangajati cateva luni mai tarziu in cadrul C.E.H.s.a. , vor pleca din nou cu niste sute de milioane ? Chiar nu controleaza nimeni acest aspect ? Poate ca legea ar permite, dar ar fi moral ?

   John Doe 7 aprilie 2016 22:19 Răspunde
  • Daca ai 20 de ani de subteran, dupa 52 de ani varsta, nu mai poti ramane nicio secunda. Asa ca stai linistit ca nu te prinde varsta de 65 de ani in mina ! :)))

   Petru Chuda 7 aprilie 2016 22:24 Răspunde
  • Nu este adevarat…cirosca ce varsta are?…nu intentionez sa ma prinda nici 46 de ani la mina..

   Marin Mitroi 8 aprilie 2016 15:16 Răspunde
 • Cu mana goala , cu buzunarele goale, dar bolnavi , cu copii prin scoli si plini de datorii

  Bob Mircee 7 aprilie 2016 22:06 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares