Zeci de mineri pleacă pe jos spre Guvern

 • acum 4 ani

Zeci de mineri din Gorj vor porni pe jos, luni dimineață, într-un marș de protest până la București, unde vor să depună mai multe memorii cu privire la disponibilizările de personal din Complexul Energetic Oltenia.

Minierii vor pleca la ora 08.00 din fata sediului termocentralei Rovinari pe traseul Targu-Jiu-Turceni-Craiova-Slatina-Pitesti-Bucuresti.

Organizatorii spun ca marșul minerilor va fi unul pașnic dar reprezintă un semnal de alarmă și vor să depună memorii la Guvern, la Președinție și la Parlament

Drumul ar dura 65 de ore / 330km, pe ruta cea mai scurtă, dacă nu ar face pauză. Greu de crezut că vor ajunge până acolo pe jos.

mineri rovinari bucuresti

Etichete:

Comentarii

 • Cei de la Gorj totdeauna au fost inaintea celor din Valea Jiului. Daca ati vazut interventia liderului de sindicat de la Gorj in direct pe postul Antena3 va puteati lamuri ce inseamna lider adevarat. Valea Jiului duce lipsa de lideri adevarati nu de papagali sforari care numai susotesc pe la colturi cu conducerea CEH. In concluzie domnilor mineri, cei de la Gorj nu sunt in insolventa, cei de la Gorj au si ei datorii la stat si nu au fost bagati in insolventa. De ce nu a intrat in direct Nica sau unul dintre ciracii lui? Erau probabil ocupati cu incinsul gratarelor prin Straja. Minerii de la Gorj o sa castige ce-si doresc deoarece au stiut sa isi aleaga liderii. Cei din Valea Jiului, nu o sa primeasca nici macar un tichet de masa de sarbatorile pascale si asta datorita liderilor de la Muntele care de cand sunt in cardasie cu conducerea CEH nu au castigat nimic, dimpotriva au pierdut. Deci nu pot sa justifice cotizatiile incasate, au mancat banii minerilor pe smecherii si afaceri. Toata lumea stie ca asa zisii sindicalisti de la muntele sunt unealta conducerii CEH, slugile lu Jujan, Popeasca si altii. Se vede deoarece ei tot pe posturi au ramas si nu s-a atins nimeni de ei. O singura recomandare pentru sindicalistii de carton de la Muntele, DEMISIA !!!!

  Ela 10 aprilie 2016 14:27 Răspunde
  • Cand minerii din vale au plecat spre Bucuresti, unde au fost cei din Gorj?, ce mai place unora sa dea din gura aiurea !

   voly 10 aprilie 2016 17:33 Răspunde
 • Se stie ca orice membru de sindicat poate sa ceara sindicatului justificari si explicatii privind fondurile din cotizatiile sindicatului dar si sa justifice achizitiile facute de sindicat. De ce nu are nimeni curajul sa ceara sindicatelor rapoarte financiare? Daca ar iesi adevarul la iveala ar fi cazul de sesizat organele de urmarire penala. Sigur acolo s-au facut infractiuni grave.

  Contabilul 10 aprilie 2016 14:36 Răspunde
 • in VALEA JIULUI au ramas pupincuristii si lingaii-minerii adevarati au plecat din sistem

  Sarosi Francisc 10 aprilie 2016 14:40 Răspunde
  • Esti un prost deoltean probabil..

   chinezu 10 aprilie 2016 17:14 Răspunde
 • Ce vreti daca comunicarea sindicatelor inseamna doar sms-uri? Mai aveti poretentii la altceva?

  SUV 10 aprilie 2016 14:45 Răspunde
 • Daca te duci in sediu ceh te sperii ce poluare de directori, secretare, consilieri si sefi este. Domnule ministru si administrator special, de ce tii o armata de directori pe functii? De ce are nevoie directorul general de consilieri daca e asa capabil? Nu-i aduceti si niste domnisoare sa-i faca un masaj ceva? Daca ar calcula cineva salariile directorilor, consilierilor, inginerilor sefi si tuturor celor de trag sfori prin sediul CEH sigur ar face infarct cand ar vedea sumele.

  Victoria 10 aprilie 2016 14:50 Răspunde
 • CAND CEI DIN PETROSANI S-AU RIDICAT CEI DIN OLTENIA STATEAU CU CAPUL IN PAMANT CA STRUTI SI ACUM VA BATE-TI CU CARAMIDA-N PIEPT.ASA CA MUCLES.CAND O SA AVETI SI VOI UN MIRON COZMA ATUNCI SA VORBITI.

  Szoverfi Arpi 10 aprilie 2016 14:52 Răspunde
 • ASA,SI? CE REZOLVA?

  Radu Voina 10 aprilie 2016 15:05 Răspunde
 • Nici macar nu parasiti gorjul voi o sa va rataciti n6 mai stiti sa va intoarceti nu vb de cei din valea jiului

  Florin Butnarasu 10 aprilie 2016 16:48 Răspunde
 • S-au dus vremurile alea

  Barsesc Ioan 10 aprilie 2016 17:08 Răspunde
 • Mai bine urcati pe trotinete,oricum nu va baga nimeni in seama…..e cam tarziu…

  Liliana Pap 10 aprilie 2016 19:34 Răspunde
 • Totusi incercati.

  Maricica Mocanu 11 aprilie 2016 09:20 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares