Palesică pus în libertate după ce victimele şi-au retras plângerile

  • acum 4 ani

Nu mai există victime, deci, în consecinţă, nici agresor. Toate cele trei victime ale lui Constantin Palesică, recidivistul care a snopit în bătaie o tânără salvamontistă din Straja, şi-au retras plângerea. Palesică este liber ca pasărea cerului.

Judecătorii de la Petroşani au luat act de faptul că toate cele trei victime ale lui Constantin Palesică şi-au retras plângerile. În consecinţă, au dispus punerea de îndată în libertate a celui care la începutul lunii februarie a provocat un scandal mosntruos în Steaja şi a lovit-o cu bestialitate pe o tânără salvamontistă, Miruna Inel, care şi-a pierdut cunoştinţa în urma loviturilor încasate. De asemena, magistraţii au obligat victimele, ca urmare a retragerii plângerilor, la plata cheltuielilor judiciare către stat, în total aproape 1.000 de lei.

„Instanţa a încetat procesul penal, după ce a fost retrasă plângerea prealabilă de către toate părţile. Infracţiunea respectivă este una pentru care legea prevede înlăturarea răspunderii penale”, a explicat Cristina Iuliana Curuia.

Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată.

 

Sorin Palesică se află în arest preventiv de la jumătatea lunii februarie, în timp ce în cazul jandarmului montan a fost sesizat Parchetul Militar Timişoara.

În 23 februarie, dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Petroşani, pentru loviri sau alte violenţe. Alături de Miruna Inel, mai erau înregistrate două părţi vătămate, şi anume Dinu Cornel Toma şi Lucian Clondireanu, în timp ce Sorin Constantin Palesică era inculpat pentru loviri şi alte violenţe.

Judecătoria Petroşani a dispus, în 18 martie, începerea judecăţii procesului, primul termen fiind stabilit pentru 12 aprilie.

Comentarii

  • Halal justitie , normal ca și-au retras plângerile după ce au fost amenințați !

    Florica Dinga 12 aprilie 2016 16:53 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului