Minerii si energeticienii care protesteaza fata de situatia CE Oltenia vor ajunge luni dimineata in Bucuresti

 • acum 5 ani

Minerii si energeticienii care au plecat, la inceputul acestei saptamani, in mars spre Bucuresti, pentru a protesta fata de situatia Complexului Energetic Oltenia (CEO), vor ajunge luni dimineata in Capitala, a declarat presedintele Federatiei Nationale Mine Energie (SNME), Dumitru Parvulescu, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, in prezent, in mars, sunt aproximativ 100 de persoane. Duminica la pranz acestia erau in apropiere de localitatea Titu, judetul Dambovita.

„Mai avem aproximativ 40 km pana in Bucuresti. Aceasta este cea de-a saptea zi de mars. Am primit aprobarea pentru mars in Capitala pentru circa 300 de persoane, vom avea o intalnire in jurul pranzului cu reprezentati ai Guvernului”, a spus duminica Parvulescu.

Aproximativ 50 de mineri si energeticieni, angajati ai Complexului Energetic Oltenia (CEO), au plecat, luni dimineata, pe jos, intr-un mars de protest pe ruta Rovinari-Craiova-Bucuresti, in semn de nemultumire fata de indiferenta autoritatilor nationale cu privire la situatia companiei si a Sistemului Energetic National. Pe traseu li s-au alaturat si alti colegi din Valea Jiului.

Participantii la mars sunt angajati ai companiei energetice aflati in concediu sau in intrerupere de activitate.

Comentarii

 • Puti,mai e putin,respect pentru voi,tristete si dezamagire pentru noi,noi ce stam in letargie,langa voi ar fi trebuit sa vina cu miile,atunci da,oricum,sa aveti drumul neted si izbanda,ortaci!

  Anca Panoiu 17 aprilie 2016 16:58 Răspunde
 • putin,mai joaca feste tastatura,scuze!

  Anca Panoiu 17 aprilie 2016 16:59 Răspunde
 • Pacat ca nu a fost unitate sindicala sa fi mers mai multi la. Bucuresti sa se vada ca nu santem inca morti.

  Costel Stir 17 aprilie 2016 19:26 Răspunde
 • BUCURESTENII AU FOST ALATURI DE RANITII SI MORTII DIN COLECTIV . ACUM VOR FI ALATURI DE MINERII CARE VIN LA BUCURESTI, PE JOS PTR A-SI CERE DREPTUL LA MUNCA ?CE-I DIN COLECTIV S-AU DUS LA PETRECERE…ASTA-I ROMANIA ?

  Samuila Lacatus Samuila 17 aprilie 2016 20:56 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares