Au început preavizele pentru angajaţii CEH

 • acum 4 ani
Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a trimis preavizele pentru aproape 30 de angajați, cei mai mulți de la Prestserv. Practic, oficialii CEH vor să-i trimită forţat la pensie pe cei care îndeplinesc condiţiile.
Numai că, sindicatele atrag atenţia că măsura nu vizează şi şefii care au condiţii de pensionare, ci doar „pălmaşii” de rand, care sunt chemaţi şi anunţaţi că le-a fost desființat postul. În total, începând de luni au fost emise preavize pentru 29 de persoane, de la sediul administrativ și de la Prestserv.
Reprezentanţii Sindicatului „Muntele” a mai precizat că aceste concedieri nu respectă dialogul social, iar conducerea CEH nu dă mână liberă directorilor de sucursală să-și configureze singuri echipa de lucru.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • Se elimina fortat din sistem cate 29 de persoane! Ca daca vor fi 30 cred ca apare varianta concediere colectiva si atunci cineva va trebui sa scoata banutzi…asa ca lunar pensionabili si nunumai vor parasi sistemul fara bani! Felicit mari nostri sindicalisti in care am crezut…

  Marin Mitroi 18 aprilie 2016 16:17 Răspunde
 • Își merită soarta ,că ei au crezut în mafia din sindicatul MUNTELE, întrebațil pe liderul minerilor ce avere ș-ia făcut de când e liderul minerilor..

  Ambăruși Cristi 18 aprilie 2016 18:21 Răspunde
 • Nesimtire , nerusinare, tupeu jegos  sunt catva din „calitatile” pe care conducerea CEH  si a Sucursalelor  o afiseaza in aceste zile.Se ascund in spatele relatiilor ” politice, de familie, ”  pentru a pradui si a fura tot ce se mai poate. Nu trebuie sa ne miram de faptul ca acum toti cei nominalizati sa plece ACASA ,  sunt in concediu de boala,  inca nu se ia nimeni de  SPECIALISTI . Corupti sunt inca pe posturi caldute si bani multi.Asadar nu va asteptati la ETICA din partea acestor PRADUITORI Ps.Sunt aprox. 6200 angajati, cei 500 si ceva de pensionabili sunt norocosii…, noi care nu avem varsta de pensionare ” majoritatea” si nici sansa locului de munca pe care CONDUCATORII au FURAT-O… noi ce vom face ???

  35 ani 18 aprilie 2016 18:39 Răspunde
 • Așa le trebuie ca se lasă prostiti de cei ce ar trebui să le apere interesele !

  Florica Dinga 18 aprilie 2016 21:09 Răspunde
 • Structura mafiota de la la conducerea CEH a fost adusa si sustinuta de sindicatul muntele. Acum sindicalistii de la muntele in frunte cu Nica se dau victime. Impertinenta si tupeu. In privinta desfintarii posturilor, de ce nu se aplica regulile egal la toata lumea? Sigur cei afectati de aceasta masura abuziva si aplicata dupa bunul plac vor castiga la tribunal. Ar fi interesant sa vedem daca posturile desfintate se vor mai regasi in viitoarele organigrame. Daca da, cineva va avea mari probleme, adica nu stiu cum va justifica acst abuz. De ce delegatii sindicali de la muntele sunt mentinuti pe aceste functii cu salarii de 9-10000 lei pe luna? De ce la prostii cu 1500 lei pe luna le desfintati posturile? Sunt intrebari la care vor trebui sa raspunda materia cenusie care trage sforilepe la conducerea CEH. Vina principala o poarta minerii care au girat liderii de sindicat si conducera CEH.

  Reply
  Lasă un răspun

  MAMA OMIDA 19 aprilie 2016 07:51 Răspunde
 • Minerii cred ca de ei nu se vor atinge, numai de prostii de la prestserv si de la tesa. O sa le vina si lor randul cat de curand. Sa vedem de cine o sa mai rada. Ei au sutinut borfasii de la muntele. Ei sunt de vina. Vin e pastele, ce o sa primiti de paste? Ce o sa puneti pe masa la copii, berile si micii primiti de la sindicatul muntele, ca doar cu astea v-au fraierit sindicalistii de la muntele. Sindicalistii se duc la Bucuresti sa faca poze sa puna pe facebook iar pe la spate va fac ca la nufarul. Noaptea mintii.

  prestserv 19 aprilie 2016 08:05 Răspunde
 • Trebuie sa cerem sa se verifice pontajele si activitatea zilnica a tuturor sindicalistilor. Sa vedem daca ei presteaza munca conform legilor in vigoare, adica 5 zile pe luna activitate sindicala iar restul in productie. Sa vedem daca directorul general care se crede asa de cinstit si corect poate sa verifice daca sindicalistii respecta prgramul de lucru si se aplica corect legea . Ori aplicati legile corect, ori plecati acasa. Trebuie ca odata sa se incheie cu pontajele fictive, trebuie sesizate organele statului sa verifice pontajele si activitatea acestor oameni. Nu poti sa stai prin birouri si sa fii pontat subteran. Aloooo politia, parchetul se aude????

  gmc 19 aprilie 2016 08:14 Răspunde
 • Pentru libidinosii din conducerea CEH cand incep?

  Mary Pintea 20 aprilie 2016 04:16 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares