Patru mineri protestează la CEH

 • acum 5 ani

Patru mineri. Patru lideri de sindicat protestează în curtea Complexului Energetic Hunedoara. Aceştia vor să îşi arate solidaritatea faţă de minerii din Gorj care au mers pe jos mai bine de 300 de kilometri până la Bucureşti pentru a trage un semnal de alarmă vizavi cu problemele cu care se confruntă sistemul energetic românesc.

“Vrem să fim solidari faţă de tot ce înseamnă mineritul din România, inclusiv alături de colegi noştri din Oltenia care trec prin aceleaşi probleme grele prin care trece şi huila. Protestăm faţă de domnul administrator Agrişan care era obligat să ia nişte măsuri, să spună oamenilor care este direcţia huilei sau probabil se doreşte în continuare ascunderea adevărului. Să ne spună tranşant dacă huila se doreşte a fi în continuare un potenţial producător de energie sau nu. Nu doresc să se afle toate hoţiile care au fost la Complexul Energetic Hunedoara să se afle. Agrişan este trimisul ministrului, ministrul este patronul notru, iar patronul ar trebui să spună ce se întâmplă la Complexul Energetic Hunedoara”, a declarat Ioan Ciubotaru, protestatar

Doar patru mineri protestează în curtea Complexului Energetic Hunedoara, aceştia fiind nemulţumiţi şi de activitatea parlamentarilor care nu au făcut nimic pentru societate.

“Doar noi cei patru protestăm, nu am făcut niciun apel la nimeni pentru că ni se pare corect ca fiecare să simtă lucrul acesta, de a veni şi a protesta faţă de măsurile care sunt luate în continuare. Protestăm fiindcă nedreptatea continuă faţă de tot ceea ce înseamnă cetăţenii acestei ţări, şi toate categoriile socio-profesionale. Nu este o profesie a fi parlamentar, ci este o obligaţie şi o datorie faţă de cetăţeni, pe care nu şi-au onorat-o, ci au onorat-o votând pensii speciale, salarii şi uitând de noi alegătorii, de cetăţenii acestui judeţ şi în special a celor din Valea Jiului”, a mai spus sursa citată.

Cei patru ortaci vor rămâne în curtea Complexului Energetic Hunedoara încă vreo câteva zeci de minute, aşteptând să primească un răspuns de la colegii lor de la Bucureşti.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • AR TREBUI SA SIMTA TOATA VALEA PENTRU CA E IN JOC VIITORUL VAIIMJIULUI.

  Szoverfi Arpi 18 aprilie 2016 15:09 Răspunde
 • Sunt manipulati minerii din Valea Jiului, sunt prostiti de aceiasi lideri de sindicat de 20 si ceva de ani. Nu au invatat nimic. Sunt niste lasi si niste prosti. Respect celor 4 care nu se lasa manipulati si prostiti!!

  Stefan Alina 18 aprilie 2016 16:00 Răspunde
 • Dc ii făci prosti pe mineri doamna???

  Remus Horvath 18 aprilie 2016 16:26 Răspunde
  • Ti se pare ca sint destepti ? Paaiii ….cu ei , cu minerii s-a inceput distrugerea industriei Romaniei inca din timpul mineriadelor , din APRILIE , ’90 , cu inchiderea Preparatiei De Carbune , Uricani , cu o luna ,inainte de a se instala , oficial , criminalul iliescu si gasca ….. in mai ’90 . Preparatia a fost inchisa si vinduta de ” sindicatele libere ” desi era a doua ca marime din Europa si functiona ,numai de 3-4 ani …. Se vindeau utilajele noi , nefolosite ,cu vopseaua pe ele , cu vagoanele ….de catre sindicalisti ….Pe de o parte ,le -a inchis o unitate – preparatia , incepind cu ea , DISTRUGEREA MINERITULUI , iar pe de alta parte , minerii ,erau folositi , in mineriade , pt. a se impune in functie , criminalul iliescu si apoi , pt. a se mentine …..CINE A DAT ORDINUL DE INCHIDERE al preparatiei Uricani ,din moment ce gasca rosie , inca nu era legitimata in functii ? Cine , nu a mai avut rabdare , macar o luna pina dupa , ” alegeri ” ? Oare iliescu si cozma ???? Sau a fost plata pt. mineriadele facute pina in aprilie ‘ 90 si avansul , pt. mineriada din 13 -15 iunie ’90 ? Apoi …in septembrie , ’91 cind minerii au rasturnat guvernul roman …cozma se visa premier , in locul lui …. Apoi au inceput sa se inchida alte unitati miniere ,iar in , ’96 ….Preparatia Livezeni ….. Cu toate astea , minerii i-au votat mereu pe rosii , pe distrugatorii mineritului ….. Deci sint ” destepti ” ?

   Elena Dogaru 18 aprilie 2016 18:22 Răspunde
 • Trebuia să meargă și reprezentanți lor la București dar văd că nu le pasă și mineri din păcate se lăsa manipulați de cei ce i-au adus în această situație !

  Florica Dinga 18 aprilie 2016 21:07 Răspunde
 • astia as oamneni nu lasi care pleaca acasa ai aanseamna ca o duc bine cinste lor

  Teodor Vochitoiu 18 aprilie 2016 22:14 Răspunde
 • ce reprezentanti ca aia fura fieru din mina anpreuna cu directori si o duc bine ardeiar zama pe mate de gaozari ca eu leasi da foc

  Teodor Vochitoiu 18 aprilie 2016 22:15 Răspunde
 • chiar de ras…pana acum ce au facut?

  Mary Pintea 20 aprilie 2016 04:16 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares