Premieră de Paște pentru angajații C.E.H.

 • acum 3 ani

Pentru prima dată în istoria mineritului de huilă a ultimelor decenii, minerii, dar, de această dată și energeticienii, nu primesc primele de Paște. Este vorba despre angajații Complexului Energetic Hunedoara. Totul se întâmplă din cauză că a fost denunțat Contractul Colectiv de Muncă.

Complexul Energetic Hunedoara trece prin momente deosebit de grele, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată până acum și, pentru că administratorii au denunțat contractul de muncă al angajaților, aceștia nu mai iau bani în plus de sărbători, așa cum erau obișnuiți. „Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara nu vor beneficia de primă cu ocazia zilelor de Paște, în primul rând, din cauza denunțării Contractului Colectiv de Muncă, de către Casa de Insolvență și, în al doilea rând, din cauza lipsei fondurilor necesare asigurării acesteia”, a declarat Petre Nica, președintele Sindicatului Muntele din cadrul CEH.

Ultima primă pe care minerii și energeticienii au încasat-o a fost în decembrie, pentru Crăciun. Fiecare angajat de la CEH a primit câte 400 de lei, indiferent dacă lucrează în subtreran sau la suprafață, mineri sau energeticieni. Banii au fost completați și cu tichete- cadou pentru cadourile copiilor, respectiv cinci tichete a câte 10 lei. Și dacă Moș Crăciun a fost darnic, Iepurașul nu va mai fi la fel, pentru că în acest moment, CEH este în insolvență.

Sursa:: servuspress

Comentarii

 • Mai dau si likuri ca si cum sar bucura de stirea rea,lumeee la treburi de astea nu se da,ca si cum ai da lik la o poza cu un mort

  Popa Dorin Maricel 21 aprilie 2016 08:09 Răspunde
 • Sa vedem ce o sa puna minerii pe masa la copii de pasti ….cozonac si oua de la sindicatul muntele. Si stati sa vedeti ca asta e doar inceputul. Pana acum au lovit toti in tesa si cei de la suprafata. Minerii inca inca nu s-au trezit la realitate. Poate acest dus rece-i va aduce la realitate. Au creat sindicatele astea o discrepanta intre cei din subteran si cei de la suprafata de nu iti vine sa crezi. E clar aplicata strategia, dezbina ca sa domini.

  Gina 21 aprilie 2016 08:26 Răspunde
 • Dezinformati,pentru copii de Craciun nu s-a dat nici un tichet

  anonim 21 aprilie 2016 08:55 Răspunde
 • Nica e devina a stat pe scaun C.E.H

  Dorindorin Iordache 21 aprilie 2016 15:54 Răspunde
 • A uitat Nica sa spuna ca peste astea avem si 2 zile de somaj ,ca bonus.

  Ma Ri 25 aprilie 2016 22:36 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului