Ministrul anunţă că minele se închid, sindicaliştii tac

 • acum 5 ani

Ministrul Energiei a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că două unităţi miniere din cadrul Complexului Energetic Hunedoara vor intra pe program de închidere până în anul 2018.

Surpriză însă, sindicaliştii nu au avut nicio reacţie. Ba mai mult decât atât, aceştia nici măcar nu au răspuns la telefon pentru a-şi exprima poziţia vizavi de declaraţia ministrului care anunţa că minele Lonea şi Lupeni îşi vor înceta activitatea.

Există însă voci care susţin că la luarea deciziei ministrului au contribuit şi sindicaliştii care au preferat să se închidă două unităţi miniere decât să intre CEH în faliment.

 

Comentarii

 • Si minerii la fel…parca le-a luat cineva mintile…

  Stefan Alina 26 aprilie 2016 10:02 Răspunde
 • SINDICATUL E PLATIT DEGEABA

  Szoverfi Arpi 26 aprilie 2016 12:09 Răspunde
 • Sindicatul a inceput distrugerea V.J. cind cozma l-a ajutat la inscaunare , pe criminalul iliescu in schimbul vinderii Preparatiei Uricani , la fier vechi , [ desi era noua ] in APRILIE ‘ 90 , cu o luna inainte de instalarea lui iliescu si a gastii lui ,in functii ….Au inchis si vindut preparatiile NOI , Uricani si Livezeni , si Petrila , au devalizat fondul si patrimoniul sindical ….Credeau ca nu vor vinde si minele , la fel ? Acum au terminat , iliescu e bine si cozma la fel . BOGATI si LIBERI .

  Elena Dogaru 26 aprilie 2016 12:40 Răspunde
 • Cum sa zica ceva sindicalistii, la ce salarii incaseaza cum drak sa zica ceva. A aratat vreodata un lider de sindicat fluturasul de salariu in fata minerilor? Are cineva curajul sa se ia la intrebari sindicalistii? Nimeni! Deoarece in secunda doi va suferi de pe urma influentelor si razbunarilor acestor traficanti de influenta.

  MAMA OMIDA 26 aprilie 2016 15:28 Răspunde
 • Pacat

  Ildiko Kelebuda 26 aprilie 2016 19:26 Răspunde
 • Sai ia satana pe toți hoți,doamne da…….

  Niculina Ciulea 27 aprilie 2016 22:46 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares