Cât mai e până la faliment?! Se adună executările silite în jurul CEH

  • acum 4 ani

Trei sentințe de executare similtă în dosar două zile. Complexul Energetic Hunedoara este într-o situație dificilă, din care nu știe cum va ieși.

Cocotă Impex SRL a câştigat în instanţă executarea silită a Complexului Energetic Hunedoara pentru creanţele neachitate. Potrivit tabelului preliminar al creanţelor înregistrat în Buletinul Porcedurilor de Insolvenţă în perioada în care CEH era încă în stare de insolvenţă, firma de transport ar avea de recuperat de la entitatea energetică hunedoreană suma de 107,735.88 le.

De precizat că CEH este într-o situaţie extrem de dificilă, în condiţiile în care până acum magistraţii de la Petroşani au dat câştig de cauză la încă doi creditori care au cerut executarea silită a companiei. De asemenea, alte procese cu cauze similare aşteaptă să fie soluţionate. Este vorba despre acţiunile introduse în instanţă de Fortex Food Distribution SRL, firma care asigura hrana caldă a minerilor din Valea Jiului, respectiv Mecatech Serv SRL. Iar lista rămâne deschisă, dacă ţinem cont de faptul că, la masa credală erau înscrise aproape 300 de societăţi ori persoane fizice.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

  • ROMANIA TREZESTE-TE

    Perv Patric 13 mai 2016 10:00 Răspunde
  • AICI NE-AU ADUS PARTIDELE POLITICE…..OAMENI DE RAND CUM SE NUMESC CARE SE JOACA CU VIATA AOLTOR OAMENI ….RUSINE …ASA SA VA AJUTE BUNUL DUMNEZEU

    Mariana Panchea 13 mai 2016 10:08 Răspunde
  • Imediat dupa ” alegeri ” ….. Au reusit . Capusele au devorat , gazda .

    Elena Dogaru 13 mai 2016 14:21 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului