„Băieţii deştepţi” continuă să execute Complexul Energetic Hunedoara, a venit rândul lui Serafinceanu. Gerom cheamă CEH la bară pentru facturile neplătite

 • acum 4 ani

 Băieții deștepți din Valea Jiului  lăsa acum fără bani și fără patrimoniu C.E.H. Gerom Internaţional a deschis în instanţă, la Tribunalul Hunedoara, un nou proces îndreptat împotriva Complexului Energetic Hunedoara, având ca obiect „ordonanţa de plată”.

Firma controlată de ex-prefectul Aurelian Serafinceanu vrea în acest fel să-şi recupereze banii datoraţi de compania energetică hunedoreană, asta după ce a contestat insolvenţa CEH care ar fi obligat-o, la fel ca şi pe ceilalţi creditori, să se înscrie la masa credală şi să-şi aştepte rândul la încasarea sumelor restante.

Gerom Internaţional este unul dintre cei doi apelanţi la sentinţa de declarare a insolvenţei pronunţată de Tribunalul Hunedoara în data de 7 ianuarie care au avut câştig de cauză, alături de reprezentanţii Sindicatului Noroc Bun.

Potrivit site-ului de licitaţii electronice, Gerom Internațional a câștigat, între 2007 și 2015, 123 de contracte cu minele de cărbune. În mai anul trecut, a primit un nou contract, de 300.000 de euro, pentru cumpărarea stâlpilor hidraulici necesari în subteran. A fost singura participantă la licitaţie.

Societatea este controlată de Aurelian Serafinceanu, fost prefect al Hunedoarei la începutul anilor 2000 și fost membru P$D. Ca să-şi asigure eligibilitatea la licitaţii, Aurelian Serafinceanu și-a înregistrat produsele la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM).

Domnul Seraficeanu produce stâlpi și grinzi (…) pe care nu le mai produce nimeni în țară. Sunt licitații și, datorită prețului scăzut, a câștigat dânsul aceste licitații. Dar poate să vină oricine să aducă sâlpi și grinzi la unitățile miniere, că nu este niciun fel de problemă”,

Seraficeanu vopsea unele echipamente pe care le cumpăra de la fier vechi şi după aia le vindea la unităţile miniere ca produse finite. Diferenţa între găinarii ăştia din Valea Jiului – că aştia sunt nişte găinari – şi ăia de la Bucureşti e imensă. Ăia de la Bucureşti au luat cam 95% din bani, iar ăştia dacă au luat şi ei 5%. Făceau prin intermediari de doi bani. Alin Simota, Gărdean şi mulţi mulţi alţii”, acuza Miron Cozma.

Comentarii

 • Hienele nu acceptă ideea ,că nu se mai pot înfrupta din CEH.

  Beta Stefan 16 mai 2016 22:18 Răspunde
  • Hienele , mai fug , citeodata , dar parazitii – capusele , niciodata . I-si sug prada , GAZDA , pina o omoara ….

   Elena Dogaru 17 mai 2016 12:43 Răspunde
 • Nenorocitul securisto comunist a distrus tot ceace insemna minerit,a furat URUMP,fabrica de oxigen Institutul de proectari,Depozitul Varnita,AUTL,si ca sa-si bata joc de noi a construit o Biserica in idea ca Dumnezeu il va ierta,si ii va da putere sa distruga totul .Unul din mari criminali ai mineritului cu dosare ascunse de procurori

  Pitt Si Feli 16 mai 2016 22:35 Răspunde
 • Daca va deranjaza adevarul va rog …stergeti comentariul

  Pitt Si Feli 16 mai 2016 22:37 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului