Hrana minerilor aduce încă o executare silită pentru CEH

  • acum 4 ani

Fortex Food Distribution, firma administrată de Sorin Avramescu, cumnatul omului de afaceri Adrian Gărdean, a reușit să pună lacăt pe ”oalele” Complexului Energetic Hunedoara. Firma care prepara și distribuia hrana caldă a minerilor din Valea Jiului, Fortex Food, a obținut în instanta executarea silită a Complexului Energetic Hunedoara.

Fortex Food se adaugă altor societăți care deja au o sentinț similar, însă pe rol mai sunt și alte cauye în care se cere executarea silită a companiei energetic hunedorene.

De precizat că, în luna martie, pe când CEH încă era în insolvență, Casa de Insolvență GMC Craiova a depus la Tribunalul Hunedoara, raportul cu cauzele care au condus la insolvența CEH, iar printer acestea se regăsesc și unele contracte încheiat cu diverși furnizori de compania energetic. Pe listaînțelegerilor comerciale care ar fi contribuit la actual stare financiară de CEH este și contractul încheiat în aprilie anul trecut de CEH cu Fortex FOOD pentru masa caldă a minerilor, cu o valabilitate de un an, contravaloarea acestuia fiind de 7.754.518,8 lei.

Fortex Food Distribution s-a înscris și la masa credală cu o creanțăîn valoare de 3.663.606,97 lei, însă, cum CEH a fost scos din insolvență prin decizia magistraților de la Curtea de Apel Alba Iulia, la fel ca și alți creditori distribuitorul hranei calde a apelat la instanță pentru a-și recupera datoriile.

În acest ritm în care se succed sentințele definitive de executare silită, pentru CEH va fi foarte greu, dacă nu imposibil să mai funcționeze și falimentul pare tot mai aproape.

Comentarii

  • Se pare ca si salariile este deja 16 Mai si….nimic.

    Nelu Stoichici 16 mai 2016 20:11 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares