Salariile angajatilor Complexului Energetic Hunedoara vor fi platite dupa ce instanta a decis suspendarea executarilor silite

  • acum 3 ani

Salariile pe luna aprilie la Complexul Energetic Hunedoara vor putea fi achitate pentru cei aproximativ 6.300 de salariati ai societatii, dupa ce o instanta a Judecatoriei Deva a decis luni suspendarea executarilor silite in cazul acestei companii. Vicepresedintele Sindicatului „Muntele”, Cristian Istoc, a declarat luni, pentru Agerpres, ca salariile vor fi platite angajatilor cel mai tarziu in cursul zilei de marti.

„Pentru ca salariile sa poata fi platite, a fost nevoie ca administratia CEH sa ceara la Judecatoria Deva suspendarea procedurilor de executare silita, decise de alte instante in cazul mai multor creditori. Speram ca oamenii sa-si incaseze restul de plata pe luna aprilie cel mai tarziu in cursul zilei de marti”, a afirmat Cristian Istoc.

Mai multe firme au dat in judecata Complexul Energetic Hunedoara si au cerut executarea silita a companiei pentru diverse sume de bani neachitate in timp. Demersurile acestor agenti economici survin dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia a decis rejudecarea la Tribunalul Hunedoara a dosarului de intrare in insolventa a Complexului Energetic Hunedoara.

Ultima societate care a reusit sa obtina, in instanta, executarea silita a Complexului Energetic Hunedoara este o firma care asigura hrana minerilor la intrarea in schimb si care s-a inscris la masa credala cu o datorie de recuperat in valoare de 3,6 milioane lei.

Comentarii

  • Vad ca ne tocati încet neati luat toate drepturile pana si salarile numai noi mineri stim in ce conditi lucram .Asa ceva nu se mai poate trebuie sa facem ceva sau domnilor va lasam minele voua fără nici un munctor.Salucrati voi si cei de la Companie in conditile astea ca voi leati adus in halu acesta . Cit sa mai rabdam umilinta asta de zi cu zi.Noroc Bun….

    Popescu Tiberius 16 mai 2016 21:47 Răspunde
  • Gusatii triburilor de odiniora

    Ursu Brun 17 mai 2016 00:57 Răspunde
  • executatzi si apa calda de le dushurile minerilor…

    Cracea Daniel Cracea 17 mai 2016 01:24 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului