Promisiunile de campanie ale lui Ridzi: locuri de muncă pentru petroșăneni in Hunedoara.

  • acum 4 ani

Un investitor german a fost la Petroșani pentru a-și prezenta ofera locurilor de muncă. Acesta oferă persoanelor interesate 50 de locuri de muncă, iar salariile depășesc 1800 de lei.

Îi mulțumesc domnului Polleres pentru deschiderea pe care a arătat-o față de de comunitatea noastră și, în primul rând, pentru decizia de a deschide oportunități de joburi pentru 50 de oameni din Petroșani care vor putea fi angajați, pentru început, la reprezentanța firmei Draexlmaier de la Hunedoara. Domnia sa ne-a asigurat că alte 100 de noi locuri de muncă vor fi oferite celor interesați din Valea Jiului în urma unei selecții pentru care noi le vom da tot concursul”, spune Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Invetsitorul german are în vedere deschiderea unei fabrici și la Petroșani, iar în acest sens i-au fost prezentate terenurile care se pretează investiției.

De asemenea, am fost astăzi cu domnul Polleres pe teren pentru a-i prezenta terenurile pe care noi, administrația locală, le putem pune la dispoziția acestui mare investitor german, pentru a-și reloca o parte din activitatea de producție la noi, în Petroșani. Sperăm că acesta va fi pasul următor al colaborării noastre în vederea creării de locuri de muncă de nivel european în orașul nostru, pentru oamenii din orașul nostru”, a mai subliniat sursa citată.

Nu este pentru prima dată când investitori din regiune vin la Petroșani pentru a căuta forță de muncă. În județ sunt mai multe fabrici la care lucrează cetățenii Văii Jiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares