BREAKING NEWS! Daniel Pleșcan, fiul fostei consiliere județene Dorina Pleșcan, săltat de mascați

  • acum 4 ani

Fiul fostului consilier județean s-a ales cu un nou dosar penal și a fost ridicat de acasăă cu mascații, pentru că a agresat un polițist. Incidentul a avut loc marți seară, pe o terasă din centrul civic al Petroșaniului.

Potrivit martorilor, Daniel Ovidiu Pleșcan este cel care a provocat scandalul, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din zonă. Pleșcan ar fi scos telefonul mobil și a început să-l filmeze ostentativ pe omul legii, iar când acesta i-a cerut politicos să înceteze, Pleșcan a sărit la bătaie.

”Un bărbat de 44 de ani, din Petrila, a fost agresat fizic, aseară, în jurul orei 23, pe terasa unui local din Petroșani. Polițiștii care au fost la fața locului au stabilit că bărbatul de 44 de ani, care se afla pe terasa localului împreună cu o cunoștință, a fost lovit de un alt bărbat de 26 de ani, din Petroșani, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările în acest caz se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani”, a declarat, Laura Bradu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Daniel Ovidiu Pleșcan a fost ridicat de acasă de către polițiștii de la Serviciul Acțiuni Speciale al IPJ Hunedoara și dus la audieri la Poliția Petroșani.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares