“Vindecarea” CEH prin eliminarea influenței politicianiste

 • acum 3 ani

Guvernul încearcă “vindecarea” Complexului Energetic Hunedoara prin eliminarea influenţei politicianiste. Declaraţia îi aparţine vicepremierului Costin Borc.

“Împreună cu Victor Grigorescu, Ministrul Energiei, am avut în această dimineață o întalnire cu reprezentanți ai sindicatelor de la CEO, CEH, CNU si Cuprumin. Mă bucur să constat că în ciuda problemelor complicate și foarte vechi putem avea discuții constructive. Atât sindicaliștii, cât și noi, dorim să atacăm cauzele acestor probleme și să gasim soluții corecte managerial dar și social. Eliminarea influenței politicianiste și electorale este astăzi unanim acceptată, ințelegând cu toții că numai baze corecte și decizii manageriale bune pot duce la o însănătoșire grabnică a acestor societați”, scrie vicepremierul Costin Borc.

Se încearcă “vindecarea” Complexul Energetic Hunedoara. Poţiunea miraculoasă ar fi fragmentarea prin “extirparea ţesutului” neviabil.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

 • hai ca-i gata! ce o mai lalaiti atata! puslamalele care au contribuit din plin la falimentarea CEH,mai exista? n-au avut bunul simt sa se retraga?

  Lucien Lucas 11 august 2016 12:58 Răspunde
 • Cine crede că un „mort” se mai poate vindeca? Cred că doar cineva care are ceva de câștigat din asta……. Și încă se mai vehiculează ideea ca unii dintre cei din conducere cică sunt indispensabili……asta bănuiesc ca e culmea absurdități……..cineva iti da în cap, te fură și apoi îți este indispensabil……

  Alexandru Spina 11 august 2016 13:40 Răspunde
 • Ar trebui vindecată toată ţara. Nu sunt doar la CEH directori numiţi politic, ci peste tot. Şi nu ar fi o problemă apartenenţa politică, dacă nu ar lăsa profesionalismul acestora de dorit.

  Boicu Simona 11 august 2016 21:07 Răspunde
 • Mare dreptate ai colega…..sugaci o mai duc inca mult si bine….OF doamne rupeleas CAPUL la TOTI !!!

  Vasile Filip 11 august 2016 23:34 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului