Angajații CEH vor semna luni și marți pentru greva generala

  • acum 3 ani

Minerii și energeticienii din cadrul Complexului Energetic Hunedoara vor semna, luni și marți, pentru a spune dacă sunt sau nu de acord cu greva generală. Concilierea dintre administrație și sindicate, programată pentru vineri la ITM, nu a avut loc. Nimeni din administrația CEH nu s-a prezentat la conciliere. Reprezentanții societății au invocat că sunt prea ocupați.

Administrația CEH nu a fost prezentă la ITM pentru concilierea CCM. Aceasta a cerut printr-o adresă păstrarea termenului de 6 septembrie, invocând programul încărcat din cauza concedierilor colective. Salariații CEH sunt chemați luni și marți să semneze tabelele pentru acordul cu privire la declanșarea grevei”, a declarat, vineri, pentru Gazeta de Dimineață, Petre Nica, președintele Sindicatului Muntele.

Comentarii

  • Toti absolut inclusiv sindicatele dar si administratia incearca numai tergiversari ca acestea cu…concilierea la ITM de ochii prostilor. Toti cauta diferite metode de eschivare ca sa fraiereasca prostimea. Acum strang semnaturi, mai stau doua saptamani si uite asa oamenii vor fi trimisi acasa fara nici un leu doar cu tampenia aia numita venit in completare. Cat mai trageti de timp? Cat mai incercati sa prostiti lumea? Rusine sa va fie sindicalistilor, rusine si managementului ceh.

    Paraipan 2 septembrie 2016 14:16 Răspunde
  • Nu m-ai stricați hârtia si pixurile degeaba, nu face nimeni greva pentru tine Nica si resturile care va știți voi.Faliment.

    Nelu Stoichici 2 septembrie 2016 15:25 Răspunde
  • numai prosti semneaza lideriii ce fac indeamna prosti sa le fiie rusine liderilor mincinosi

    Steauaunu Steaua 2 septembrie 2016 20:08 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului