Fostul primar al localității Aninoasa, condamnat la închisoare

  • acum 3 ani

Ilie Botgros nu va ajunge după gratii, pedeapsa fiind suspendată pe o durată de încercare de trei ani. Fostul edil a primit un an de închisoare pentru delapidare și alte câteva condamnări la șase luni pentru purtare abuzivă. Judecătorul a contopit pedepsele și apoi a decis suspendarea executării. Decizia nu este una definitivă iar Ilie Botgros o poate ataca cu apel.

 

Dosarul fostului edil Ilie Botgros s-a aflat pe rolul Judecătoriei Petroșani, edilul fiind învinuit că a folosit în mod abuziv şi nejustificat sume de bani provenite din impozitele şi taxele locale în perioada ianuarie 2011 – iulie 2012. Acesta ar fi ridicat suma de 180 de mii de lei din bugetul local pentru care nu a depus niciun fel de documente justificative. Ilie Botgros a spus banii nu au fost folosiți în interesul lui ci pentru funcționarea serviciilor publice ale primăriei. Plângerea i-a fost făcută de Nicolae Dunca, cel care a preluat mandatul de primar de la Botgros și care era secretarul instituției. Ex primarul din Aninoasa a mai fost obligat de instanță și la plata sumei de aproape 180 de mii de lei către Primăria Aninoasa.

Sursa:: Avantuliber

Comentarii

  • Numai aceasta suma nu se gaseste? Interesant!

    Elena Lena 20 septembrie 2016 17:02 Răspunde
  • Oameni buni,omul asta a bagat mana in banii nostri,pe langa altele si primeste o -atentionare??? Cine a furat o paine si un salam,ca nu are ce manca,face 3 ani de puscarie!!! Romanie Romanie,vai de noi.

    Dio Marius 20 septembrie 2016 17:41 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului