VIDEO – Băsescu dă lovitura: l-a înregimentat pe liderul minerilor din Valea Jiului

  • acum 4 ani

Traian Băsescu lucrează în liniște la proiectele politice, în zgomotul de cătușe care se aude în această perioadă pe scena politică. Liderul PMP Hunedoara, senatorul Haralambie Vochițoiu, a precizat că s-a reușit o lovitură a partidului, iar pe listele pentru alegerile parlamentare îl vom regăsi pe liderul minerilor din Valea Jiului.

Fostul lider al Sindicatului ”Muntele”, Bebe Nica, a semnat adeziunea la PMP și va candida din partea partidului la alegerile parlamentare. Acesta va deschide lista la Senat pentru Valea Jiului.

Se anunță o luptă foarte interesantă în Valea Jiului, pentru că tot pentru funcția de senator va candida și primarul din Lupeni, Cristian Resmeriță, fost deputat și fiu al fostului primar Cornel Resmeriță, cel care s-a retras din cauza problemelor penale (este implicat în dosarul Elenei Udrea).

Bebe Nica a precizat că și-a dorit această candidatură pentru că, din calitate de lider sindical, nu putea să aibă o voce la fel de puternică precum ar fi cea a unui senator. ”Vreau să vin să rezolvăm problemele minerilor de aici din Parlament, unde se fac legile”, a spus Bebe Nica.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares