Toți membrii PMP Petrila au demisionat

  • acum 4 ani

Toată organizația PMP de la Petrila și-a dat demisia. 170 de persoane au ales să plece, pe fondul unor nemulțumiri. Cei de la Petrila sunt nemulțumiți de faptul că au aflat din presă despre candidaturile depuse la formațiunea politică.

„În calitate de președinte al Organizației Locale a PMP Petrila și Președinte al Organizației de Tineret PMP Hunedoara, vă aduc la cunoștință că, din cauza problemelor diverse, cum ar fi neconvocarea la ședințele CEJ, a informațiilor vehiculate despre posibili candidați la alegerile parlamentare, pe care le aflăm din presă, dar și din cauza felului în care se vorbește cu noi la ședințe, odată cu venirea domnului Haralambie Vochițoiu ( cel care a semnat Denunțul împotriva lui Traian Băsescu), nu mai doresc să fiu membru al acestei organizații, fapt pentru care eu, împreună cu cei 170 de membri ne dăm demisiile”, se arată în comunicatul remis presei de către organizația PMP Petrila.

Comentarii

  • Lasii de la PMP si-au cam.luat lumea in cap,din orgoliu au cedat psihic daca erau normali la cap toti membri luptau cu orice pret pt partidu lor pt evoluare pt prosperitate pt mai multe,dar e usor sa-si dea demisiile daca s prostovani nu stiu cn i-a pus sa intre in PMP si apoi culmea comicului n-au rezistat o zi cum s-ar spune decand a castigat PSD,cei de la PMP au dat bir cu fugitii ,au probleme psihice de acea au demisionat usor pmp-isti de petrila parca s-au jucat de a partidu si gata nu au fost in stare sa ramana pe pozitii tari ambitiosi indiferent de alte partide,PMP-isi slabi ambitiosi slab organizati,slabi slabi cei mai slabi…

    Tudor 4 noiembrie 2016 00:56 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares