Sacrificii la CEH pentru continuarea activității. Petre Nica: „protestele nu vor aduce nicio îmbunătățire societății energetice”

  • acum 2 ani

Întreruperea temporară a activității de la CEH înseamnă o economie de 1,6 milioane de lei/lună. Petre Nica, directorul general adjunct al Complexului Energetic Hunedoara, susține că protestele nu vor aduce nicio îmbunătățire societății energetice.

Mai mult, acesta subliniază că sunt lideri de sindicat care îi îndeamnă pe angajații societății să recurgă la anumite măsuri de protest. Directorul general adjunct al CEH spune că singura soluție, în acest moment, este ITA (întreruperea temporară a activității-n.r.). Doar așa s-ar putea realize economii la CEH pentru a asigura materialele de strictă necesitate.

“Anul 2017 nu începe bine pentru salariatii CEH. De fapt anii in care am așteptat si am luptat pentru ca STATUL Român sa intervină in salvarea CEH au determinat starea de acum. Salariaților nu li se explica de ce anumite măsuri nepopulare pot face diferența intre a mai avea si a nu mai avea loc de munca. Daca după intrarea in insolventa nu vom reuși sa facem achizițiile extrem de necesare pentru activitate si daca nu le vom putea achita la scadentă, insolventa devine FALIMENT. Activitatea la mina Lonea, cea de producție, a fost oprită! De ce? Pentru ca nu mai au cu ce asigura activitatea! Oare câți realizează gravitatea situației! Nu mulți, atata timp cat liderii de sindicat îndeamnă salariatii la greve de tot felul care nu vor face altceva decât sa adâncească gravitatea situației! ITA! Aduce o economie de 1,6 milioane de lei intr-o luna, si o diminuare a veniturilor salariaților cu 5%! Nu e cel mai bine dar, minerii au avut de multe ori diminuat salariul cu acest procent, cei 1,6 milioane asigura aprovizionarea cu materiale de stricta URGENTĂ! Deci! Alegerea este in mâinile salariaților, asculta de cei care ii îndeamnă la greva si pierd locul de munca sau înțeleg acest efort si le salvam!”, scrie Petre Nica, directorul general al CEH, pe pagina sa de socializare.

În cursul acestei dimineți, circa 60 de angajați ai CEH au protestat în curtea societății, nemulțumiți fiind de măsurile implementate de conducere.

 

Comentarii

  • Nica P ce sacrificiu faci? Sa ți fie Rușine !! Câte zile de ITA aveți voi Directorii din CEH ?? Nemernicilor ați ajuns da prăduiți niște oameni care muncesc pe nimic . Sper sa primiți de la Valea Jiului exact ce meritați

    Inginer pe 2 bani 3 ianuarie 2017 18:21 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului