CEH, salvarea sistemului energetic

  • acum 3 ani

Complexul Energetic Hunedoara reprezintă colacul de salvare a sistemului energetic național. După 3 zile de vreme extremă, Complexul Energetic Hunedoara își repornește încă două cazane pentru producerea energiei electrice.

“La Mintia se funcționează cu două cazane, iar dimineață vom porni și grupul 5. Toate sistemele din țară sunt în dificultate. Au fost pornite chiar și centralele pe păcură”, declară Mihael Melczer, directorul general al CEH.

Stocul de cărbune al Complexului Energetic Hunedoara este în momentul de față de 52.000 de tone. Dispeceratul Energetic Național a solicitat punerea în funcțiune a grupurilor energetice, având în vedere problemele înregistrate din cauza condițiilor meteo extreme din sud-estul țării.

Monika BACIU

Sursa:: Press-media

Comentarii

  • Dati salarii grase sefilor si pe noi sa ne tineti in ita ca nu sint bani si atunci o sa ne conectam cu sapa si lopata la SEN…

    un miner 8 ianuarie 2017 23:00 Răspunde
  • Pana nu se va termina cu pontajele fictive, adica cu pontajele gen procente subteran nu va merge acest complex. Nu se poate vorbi de productivitate sau rentabilitate atat timp cat toate conducerile perindate la conducerea CEH au tolerat aceste mizerii prin care se fac numai falsuri adica pontaje fictive. Sunt la toate minele si la ceh oameni care nu vad mina cu anii iar e iau procent de intrare in subteran. Sunt femei protejate sau tot felul de pile ale conducerilor care au procente de intare in subteran si ele nu stiu unde este rampa putului. Nu poti sa trimiti controale in subteran cu fiola la amaratii de mineri iar tu conducere sa agreezi pontaje fictive sau sa accepti ca majoritatea celor din conducere sa fie pontati la salvare. Cine si de de e accepta aceste falsuri de ani si ani de zile? Trebuie sesizate toate organele statului si verificate aceste mizerii care de ani si ani de zile sunt tolerate de toti cei din conducerile ceh si ale unitatilor miniere. Aici este o adevarata coruptie.

    Dan 9 ianuarie 2017 08:34 Răspunde
  • Așa este alții nu au văzut mina cu ani și sunt pontati la front de șefi Bagamias pula în familia lor de gunoaie

    Tot eu 9 ianuarie 2017 16:04 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului