Complexul Energetic Hunedoara va primi doar subvenția pentru închiderea celor două mine

  • acum 4 ani

Ministerul Energiei va primi în acest an de la bugetul de stat o sumă de 205,8 milioane de lei, cu 53% mai mică decât execuția preliminată a anului trecut, potrivit proiectului de buget pe 2017, publicat luni pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP).

Pentru Complexul Energetic Hunedoara este prevăzută suma de 200 de milioane de lei destinată închiderii a două mine de huilă, Lonea și Lupeni, sumă rămasă neutilizată la sfârșitul anului bugetar 2017. „Suma de 200.000 mii lei (200 de milioane de lei — n.r.) se transfera în primele 5 zile lucrătoare de la aprobarea legii bugetare de către Ministerul Energiei întru-un cont de venituri ale bugetului de stat”, se arată proiect.

Comentarii

  • Asa se spala pe maini guvernul psd de complexul energetic hunedoara. Ei se vor rezuma la a numi in fruntea ceh pe Nicolescu Cristian, fostul director adjunct de la socitatea de inchideri mine. Deci reesapeaza tot felul de pensionari care au inchis mine din valea jiului. De unde stiu astia energie cand ei nici minerit nu au facut ca lumea ci l-au inchis. Asta face guvernul si psd-alde. Asa ca mafia din ceh tot acolo va ramane. Jujan si acoperitii din ceh to acolo vor sta si vor incasa salarii nesimtite cat se va putea adica multi ani incolo. Asa ca dragi ortaci am ingetat degeaba prin curtea ceh si ei ne vor rade din nou in nas.Multumim psd, multumim alde si multumim Resmerita si Nistor.

    Lacatus 23 ianuarie 2017 19:54 Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares