Lipsa investițiilor face ca trenul de la Craiova să ajungă cu 5 ore întârziere la Petroșani

  • acum 2 ani

O defecțiune la o locomotivă a ținut călătorii ore întregi într-o gară din Gorj. Trenurile de la Craiova spre Petroșani au avut o întârziere și de cinci ore. Din două trenuri, în gara din Petroșani a ajuns unul singur. 

Pantograful buclucaș

Echipamentul de contact la rețeaua electrică al unei locomotive a cedat, miercuri dimineață, într-o gară din județul Gorj. Avaria de la locomotivă a condus la întârzieri de zeci de minute ale trenurilor. În tot acest timp, călătorii au stat blocați în gara din Bărbătești.

Cinci ore întârziere

Trenurile de la Craiova la Petroșani au avut o  întârziere și de cinci ore. Așa se face că trenul Regio 2081 care trebuia să ajungă la ora 7.30 la Petroșani a ajuns la ora 12.20. La aceeași oră a ajuns și Regio 2083, tren ce avea ca oră de sosire în gara Petroșani 9,48.

Informațiile GDD arată că trenul 2081 a fost cuplat la trenul 2083. Așa se face că la Petroșani a ajuns, miercuri la prânz, un singur tren de la Craiova. Cele două trenuri au fost cuplate în gara Bărbătești. Acolo au și stat călătorii până când a fost deblocată calea ferată.

Vinovatul, un tren spre Craiova

Traficul feroviar pe secţia de cale ferată 202 a fost blocat timp de mai multe ore. Asta după ce locomotiva trenului care circula pe relaţia Târgu-Jiu – Craiova s-a defectat. Mai multe trenuri au înregistrat  între 150 şi 250 de minute.

Sursa:: gddhd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares
Stiri din Valea Jiului