CEH vândut, la bucată, la fier vechi

  • acum 2 ani

CEH vândut, la bucată, la fier vechi. Bucăți din Complexul Energetic Hunedoara sunt vândute la fier vechi. La propriu. Complexul Energetic Hunedoara caută, prin orice metode, să aducă bani la buget. Situația financiară a societății este dramatică, abia fiind bani pentru plata salariilor. Cu majoritatea activelor sub sechestru, CEH a mai identificat anumite deșeuri pe care încearcă să le valorifice.

“S-a scos la licitație, este o metodă prin care se recuperează banii și este încă în licitație. Urmează să vedem ce firmă va câștiga. Încercăm să le valorificăm pentru a cumpăra materialele necesare, că noi de asta depindem”, a declarat Samuel Dioane, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara.

Conducerea societății, susține că astfel de deșeuri au fost identificate atât la unitățile miniere, cât și la cele două termocentrale, iar suma rezultată va fi cunoscută abia după ce licitația se va încheia. Potrivit anunțului postat pe Bursa Română de Mărfuri, Complexul Energetic Hunedoara vinde “deșeuri feroase (fier vechi nepregătit și tablă) și neferoase”. Datoriile Complexului Energetic Hunedoara sunt de ordinul miliardelor de lei, potrivit ultimului bilanț depus la finalul anului trecut. În tot acest timp, pe rolul instanțelor de judecată din țară sute de creditori au depus cereri pentru a executa silit Complexul Energetic Hunedoara.

Monika BACIU

 

 

Sursa PressMedia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shares